Friday, October 23, 2009

penat/ letih/ tired/ x larat dan sewaktu dengannya

sudah beberapa malam aku keletihan dan kurang mendapat tidur yang secukupnya. beberpa tugasan yang perlu dhantar lewat semester ini membuatkan aku terpkasa bekerja keras. hilang arah dibuatnya. aktiviti harianku untuk melayari kamar internet terpaksa kulupakan sebntar untuk memberi ruang kepada tugasan ini. baru hari ini aku dapat menghembuskan nafas lega kerana baru sahaja menamatkan assesment grafik komputer.

4 comments:

 1. wah..pandai awak buat ayat bunga2...hehhe

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

  Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
  klik disini.

  Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

  "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

  "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
  Wallahualam.

  "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

  blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

  ReplyDelete